Cu fiecare generație staruri de cinema le-au purtat. Stele rock le-au tocat. Și celebritati le-au deposedat. Paris cineva? T-shirt a fost moda esențială pentru peste 70 de ani și, probabil, încă 70 ani și mai mult. Deci, cum a ajuns aici și ce rezerva viitorul?

T-shirt începuturile umile pot fi urmărite înapoi la începutul anilor 1930. Soldații Primul Razboi Mondial europene înrădăcinată în noroi purtat tricoul ca un undergarment. Avantajele lenjerie de bumbac lumină au fost adoptate rapid de către armata americană. Prin al doilea război mondial armata SUA și Marinei au furnizat t-shirt ca problema standard. T-shirt la momentul erau încă considerate lenjerie de corp și nu purtat la întâmplare.

Cu ajutorul unui transpirație Brando în 1951 filmul “A Streetcar Named Desire”, iar mai târziu un demaraj James Dean în “Rebel fără cauză” t-shirt-au mutat în cultura de masă de tineret. Până în momentul Elvis a întoarse,, semințele rebeliune adolescentină a fost plantat și, împreună cu blugi denim t-shirt a devenit declarația de moda fierbinte.

În ’60 au fost bine cunoscute pentru revolte sociale și evenimente politice. Multe subculturi dezvoltat de beatniks, Moduri, Rockers în cele din urmă a lui Hippy. În timpul 60 începutul anilor The Beatles au ignorat t-shirt opta pentru costumele lor de marcă. Dar de la sfârșitul anilor 60 opacitatea a generației Hippy a creat tie vopsite t-shirt. Dunked în mai multe găleți de coloranți colorate a devenit un simbol al erei psihedelice și, eventual, unul dintre cele mai grave crime de moda ale secolului. Alte stiluri t-shirt-au născut, inclusiv sonerie, musculare, v-gât și cisternă butoni camasa. Invenția de serigrafie văzut sloganuri sociale și politice exprimate în haine mai ales pentru sentimentele anti război din Vietnam.

Rock apărut bate la moarte anii Hippy cu propriile sandale. Negru T-shirt a fost acum o problema standard cu logo-uri imprimate de Supergroups stadion roci, cum ar fi Led Zeppelin, ACDC și Pink Floyd. În cursul de mijloc ’70 Surf îmbrăcăminte inceput sa apara. Marci de nișă navigare, cum ar fi Lightning Bolt, Billabong, Rip Curl și Quiksilver va deveni mai târziu marile corporatii. Giganți Athletic Adidas, Puma, Reebok și Nike câștigat, de asemenea importanță cu lor de marcă teuri tiparite, pantofi și îmbrăcăminte. Deceniu a fost, de asemenea, cunoscut pentru mulți clasic t-shirt motto, inclusiv față Smiley, “Sh * t Happens” și “I love NY”, care ar vedea o revigorare după 911. Fonzie în serialul de televiziune Zile fericite adus un omagiu Brando și Dean 20 ani înainte de reintroducerea tee alb gol. În 1977 fenomenul Star Wars au explodat. Star Wars t-shirt erau peste tot pentru Tween. Dar pentru douăzeci ceva acolo a fost, desigur Disco. Cu filme precum Saturday Night Fever și Slavă Domnului că e vineri pantalonii evazate si stranse butoni camasa devenit siluetă obișnuit ’70.

Influența muzicii a avut un efect extrem asupra modă în anii ’80. Noul mișcarea romantică la începutul anilor 80 a trecut pe tee simplu, optând pentru un aspect mai extravagant. Amintiți-vă Flock de Seagulls? Pe spectrul opus mișcării punk era în plin zbor cu negru rupt teuri, ghete Doc Marten, piercing și o mulțime și o mulțime de gel de păr.

Pe la mijlocul anilor 80 influența modei japoneze au prins pe. Designeri Yohji Yamamoto și Issey Miyake au reinventat t-shirt-o mare supradimensionate tăiat stil kimono. Katherine Hamnett în 1984 a luat mai mult cu notabil “Alege Viata”, print, care a fost imediat îmbrățișată de Wham! în film lor “Wake Me Up înainte de a merge Du-te”. Nu mult timp după ce Frankie a spus “Relax” și The Smiths a spus: “Carnea este Murder” regurgitarea politic t-shirt.

Springsteen adus blugi și un butoni camasa înapoi la bază cu suflecat mânecile macho timpul său nascute in faza de Statele Unite ale Americii. Pentru generația MTV Armani a luat tricoul la mare moda purtarea tee sub un sacou costum. Desigur mâneci sacou costum s-au suflecat ala Crocket și Tubbs Miami Vice stil (parodiat în mod excepțional în care Prieteni episod).

Teu Surf văzut o renaștere de pionierat de noi branduri Stussy și Mossimo. De asemenea, adoptate de către Skater maneca lung t-shirt a devenit tot mai popular. Hipercolor butoni camasa moft în cazul în care materialul schimbat culoarea cu căldură a fost foarte popular. Entertainingly dacă purtatorul lucrat o sudoare patch-uri mari inestetice de schimbare de culoare va avea loc în jurul subsuori.

butoni-camasa-3

Din nou, influența muzicii s-au întors în joc. Hip Hop s-au dovedit că nu a fost o fază de adoptare în primă Adidas ca un brand. Marci specifice diferitelor Rap mai târziu a apărut, cum ar fi Sean John și Phat Farm. Dance, Trance și DJ câștigat importanță și mai stricte și fără mâneci butoni camasa purtate cu pantaloni largi deveni modul. Grunge anti-modă a luat, de asemenea, tee într-o altă direcție, cu un aspect uzat întunecat.

Potrivit experților branding Al și Laura Ries in cartea “Originea Brands”, ca o categorie de produse evoluează categoria se desparte în continuare în mai multe categorii. Ca un copac unele ramuri pot muri și unde în timp ce altele vor crește și divergente din nou mai departe. Acest lucru este, probabil, cel mai bine explicat cu inventarea televizorului. Televizorul a deviat de la umil B & W televiziunea la multe alte categorii. Acum avem CRT, Plasma, LCD, HDTV, proiectie spate, portabil și ecran lat.

Nu există nici o îndoială că divergență a afectat t-shirt. Forma t-shirt și-a deviat de la oriunde din strâmt, regulat, hip hop liber la copil tee. Odată cu apariția internetului am văzut o explozie în mici startup etichete t-shirt. Acum există atât de multe categorii suntem aproape copleșit de alegere. Unele

 

Deci, ramuri care categorie va muri și unde și ce va supraviețui până la următorul deceniu? Ai prefera arata ca Eminem, Kelly Slater sau Tony Hawks? Și ce este un butoni camasa oricum? Este un design simplu, îmbrăcăminte, cu un ecran de artă imprimat de culoare oferind un hobby, sport, bandă sau bogăție care s-ar putea identifica cu? Sau este un produs de marcă, comercializate și direct masă produse pentru demografic dumneavoastra? Oricum T-shirt au devenit o industrie de miliarde de dolari.

Ce urmează pentru acum nu atât de umil tee? Vedem fibre secolului 21, cum ar fi Gortex, Merino lână și Lycra amestecuri utilizate. În ceea ce privește logo-uri unele tendințe de creștere par a fi jocul video butoni camasa, Internet butoni camasa si Poker butoni camasa. Vor fi acestea în următorii surf sau skate-branduri? Destul de posibil. Alții vor dezvolta din vremuri trecute noastre preferate? Ar putea exista chiar un brand Sudoku, un brand MySpace, marca porno, sau un brand iPod de butoni camasa? Proiecta Poate propriu noul negru? Un lucru este sigur; Istoria ne-a arătat că nu va fi chiar mai diversificarea mult în următoarele decenii. Puterea de t-shirt nu a fost niciodată mai mare. Fantastic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *