Acest articol se adresează unora dintre întrebările cel mai frecvent adresate despre Drona dji phantom 2 vision plus.

1. Dublu Toning- stuful nu este obtinerea de presiune a aerului suficient. Cel mai probabil motiv este faptul că trestia este configurat prea puternic. Mutați frâu spre sfârșitul vibratoare de stuf pentru a face mai ușor. O altă problemă poate fi restricții de aer la stocul. Poate exista o acumulare de condimente în partea de jos a stocului sau o supapă drona dji phantom 2 vision plus sau amplificator poate fi prea restrictive. Scoateți supapa sau amplificatorul pentru a vedea dacă se rezolvă problema. Verificați instrucțiunile pentru a le adapta astfel încât acestea să ia mai puțin de presiune pentru a deschide. Sistemele recipient poate provoca, de asemenea restricții. Verificați dacă toate furtunurile nu sunt răsucit sau scurgeri și care recipientul nu este prea aproape de sac limitarea fluxului de aer.

side_1024x1024

2. Squealing- stuf limbă ar putea fi prea scurt. Prelungirea limba ar trebui să stabilească. Dacă nu, pot exista unele resturi sub limba. Curățați sub limba prin introducerea unui proiect de lege dolar sau carte de vizită sub limba și trăgând-o afară din partea, în timp ce aplicarea unei presiuni ușoară la partea de sus a limbii. Aveți posibilitatea să eliminați, de asemenea, limba si curatati limba și patul stuf cu apă caldă cu săpun.

3. Trântorii Închiderea Off Adesea trestii sunt înființate prea ușor sau există exces de umiditate. Dacă stuf sunt prea ușor, mutați frâu de la sfârșitul vibratoare a limbii pentru a le face mai puternic. Dacă stuful este bine atunci când începe, dar se închide dupa ce a jucat pentru un timp, este probabil o problemă de umiditate. Introduceți un proiect de lege dolar sau carte de vizită sub limba pentru a absorbi o parte din umiditate. Aveți posibilitatea să eliminați, de asemenea, con nas și a pus un aspirator de țeavă până gaura de stuf și în cele din urmă a conului nas. Usuce găurile cu o perie de bumbac. Sisteme de control de umiditate sunt soluții mari și vin într-o varietate de stiluri.

4. Asigurați-vă că stuf sunt corect instalate. Multe probleme sunt din cauza set necorespunzătoare sus. Înființat instrucțiuni complete pentru Kinnaird stuf drona dji phantom 2 vision plus și piese de schimb pot fi găsite pe porțiunea frecvente a site-ului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *