Eşti sunt un adolescent în căutarea unui loc de muncă part-time, plătitoare sau chiar şi voluntar de lucru, atunci acesta este locul pe care trebuie să fie. Mai jos puteţi vedea că există idei pentru tineret zece cele mai bune joburi de vară. Deşi există de tone de idei puteţi încerca, acestea sunt alegerile cele mai comune pe care majoritatea adolescentilor vor alege pentru a face bani pe vacanţa de vară. Găsi slujbă de vară a tinerilor care se potriveşte interesele dumneavoastră şi du-te pentru ea!

Deveni un scriitor independent peste vara. Există site-uri web acolo care oferă part-time joburi scris atât pentru ficţiune şi nonficţiune. Majoritatea va cere pentru un eşantion de scriere sau pentru a lua un test, înainte de a putea face bani. Dacă vă place scris, şi iubesc bani, atunci aceasta este plătitor slujba perfecta pentru un adolescent. Un cuvânt de precauţie, orice reputate independenţi scris job pe internet nu vă va cere pentru orice bani în jos.

locuri-de-munca-34

Maşină de spălat şi detaliere este un alt job de vara mare pentru tineri. Dacă vă place soarele si apa, ce modalitate mai bună face nişte bani în plus apoi folosind ambele. Permisiunea de a lua şi de a folosi o zonă de curte sau parcare să deţină o spălătorie auto. Fă-te sau să ceară ajutorul a câţiva prieteni şi împărţit profiturile. Aceasta este o modalitate de a face bani în plus şi au un loc de muncă part-time în timpul verii.

Câine de mers pe jos este un alt loc de muncă part-time pentru copii sau adolescenti pentru a face în timpul verii. Mulţi oameni nu au timp să meargă zilnic animalele lor de companie. Publicitate-vă prin cartier sau la dumneavoastră locale strip mall ca un animal de casă serviciu de mers pe jos şi animale de companie de mers pe jos în jurul cartier pentru o mică taxă.

Iti place ţinând fotografii; poate vrei să facă nişte bani în plus se face în timp ce este vara? Ei bine, dacă sunteţi un adolescent care are un aparat de fotografiat şi un bun simţ al fotografiei, puteţi avea o oportunitate de a face anunţuri mici pentru întreprinderile locale sau chiar vinde fotografii online. Veţi fi face ceva te iubesc, şi a face bani în plus face-o!

Esti un copil sau un adolescent care îi place pentru a ajuta alţi copii? Dacă este aşa, apoi oferi serviciile dumneavoastră ca un mare frate sau sora mai mare, sau ca un tutore pentru discipline şcolare care alţi copii sunt probleme cu. Puteţi încărca o oră rezonabilă sau rata de jumătate de oră şi ceas banii vin în.

Începe o misiune execută serviciul pentru cei de lângă tine, care sunt scurt la timp şi nu au suficient timp pentru a obţine tot ceea ce face intr-o zi. Pentru părinţii care au mai mult de un copil şi de 24 de ore este nu doar suficient de ore în zi, acesta este un excelent loc de muncă part-time pentru a începe. Magazin alimentar, obţine curăţătorie, du-te la oficiul poştal, lucruri mici, care să ia atât de mult timp faci. Reclama prin crearea propriile pliante şi postaţi-le peste tot oraşul, odată ce cuvânt devine, va fi ocupat de a face bani mari şi având un timp face-o pe cont propriu!

Pentru copii si adolescenti care sunt de mare înotători, devenind un salvamar part-time este o modalitate foarte bună de a trece de timp şi au un loc de muncă part-time face-o. Cele mai multe piscine locale trebuie mai multe salvamari part-time şi sunt dispuşi să vă asiguraţi că toate de formare este până la data de, furnizându-i pentru tine. Nu numai sunt ai de lucru, vă sunt obtinerea unui bronz în timp ce lucrează. Ce adolescent nu ar vrea asta!

Mall-uri sunt un paradis pentru quirky buticuri şi sunt şi va fi întotdeauna adolescent hangouts. Cele mai multe locuri care adolescenti stea va angaja, de asemenea, adolescenti în speranţa că prietenii lor se va opri şi cheltui nişte bani în timp ce faci acest lucru. Magazine de îmbrăcăminte, magazine de muzică, food court, sau chiar un magazin, este cel mai bun loc pentru a căuta joburi part-time.

Ia un loc de muncă part-time la un parc de stat. Parcuri de stat şi facilităţi de agrement nevoie de oameni să le mențină, unele dintre locurile de muncă la un parc de agrement poate include având grijă de grădină, participa la rulote, curăţare clădiri şi locuri de campare, sau chiar pentru a ajuta animalele. Adolescentii se vor bucura acest loc de muncă part-time în timp ce a face bun bani, precum şi.

Obţine o slujbă la un restaurant fast-food în zona dumneavoastră. Multe fast-food articulaţiilor dragoste a angaja adolescenți în timpul lunilor de vară. Acest lucru le dă destul de adecvată lucrătorilor în timpul acestor luni când restaurante fast-food sunt extrem de ocupat în timpul verii, cu toţi copiii sunt la şcoală.

Nu ai zece cele mai bune tineret vara de joburi pentru a alege de la. Dacă alegeţi unul sau două dintre ele, bucuraţi-vă şi responsabil cu loc de muncă te în timpul verii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *