Surpriza? Skoda Fabia este gata pentru a lansat cu noul nume etichetă Skoda Fabia Scout în zile se apropie. Se pare că Diagnoza auto Pitesti Auto India a aderat, de asemenea, cursa contra cronometru pentru a ține prezența demn de remarcat în industria auto indian. Toată lumea în casa lui Skoda este foarte conștient de promoții săi și a blocat buzele lor să nu dezvăluie nimic despre Scout. Dar, speră să marcheze prezența în vin zile din august 2011, în piața internă.

În prezent, Diagnoza auto Pitesti India se bucură de creșterea semnificativă vanzarilor de 98% pentru luna iulie a anului activ față de luna din anul precedent iulie. Nu există nici o îndoială că Skoda Fabia a dobândit reputația de a fi un hatchback și se confruntă cu mari mișcări de piață de peste mări, de asemenea,. Acolo, clienții sunt la fel de aprecierea alimentate de versiuni pe benzina si diesel de ea. Ambele versiuni cu 1.6 litri Power-tren se rezultând aceeași strălucire de capacitatea lor. Pentru India, se speculat că Fabia Scout va fi lansat cu 1,2 litri sau 1.6 litri a motorului. Cu toate acestea, compania nu a dat încă nici un verdict oficial pe gama de preț și specificații.

autoturism-skoda-91

Este de așteptat ca Diagnoza auto Pitesti Fabia Scout va oferi versatilitate și spațiu pentru potențialii clienți din India și cu siguranță să fie o creație ideal pentru ei. Dar, șefii de experiență nu a vorbit despre complexitatea ea ca doresc să dețină entuziasmul de la lansarea sa in randul împătimiții de automobile. Cu lansarea sa, Skoda India va capacitate de a concura în principal împotriva Premier Rio și Mahindra Xylo Mini MPV.

Pentru a profita din plin de așteptările clienților, Thomas Kuehl, Membru al Consiliului și Sales & Marketing Director al Diagnoza auto Pitesti Auto India, a declarat că, în ciuda de a experimenta condiții hard-au luptat ei vine vorba de a gestiona rata de creștere bună în mod eficient în piața internă. El a adăugat că ei a lua toate răspunsurile pozitive din cauza eforturilor lor hotărâte și de muncă istovitoare, și-au abordat la îndeplinire bun. Acum, ei accentuează mai mult pe tehnologie high-tech și de calitate pentru a face clientul lor se simt încântătoare și conținut. Ele continuă să se concentreze asupra rețeaua lor de afaceri de calitate, servicii post ore și experiența clientului. Chiar sunt foarte mult încredere în succesul viitoarei Fabia Scout.

De la piața internă din India Skoda Auto au primit vânzările totale pentru luna iulie 2011 cel 2412 de unități de vânzare iulie 1222 de masini anul trecut. Compania este, de asemenea, lucrează îndeaproape să iasă brand ilustru la nivel global în industria auto. În prezent, factorii de decizie sale sunt foarte mult incantati de a experimenta încredere a numeroase clienților săi peste lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *