Piață storcator lucerna verde este o una mare în aceste zile. Aceasta se datorează tot la tot mai mare popularitate se bucură în întreaga lume lucerna verde. Exista zeci de modele diferite, cu nume de ostentative și funcțiile pe care le-ar putea conduce pentru a face o decizie erupții cutanate care s-ar putea regreta un pic mai târziu. Intenția mea cu acest articol este de a face să vă recunoască un bun storcator lucerna verde când vezi unul.

lucerna-verde-21

Lucerna verde are multe beneficii, după cum știți deja. Acestea provin de la diverse substante nutritive ambalate în lamele ale acestei plante puternic. Printre altele, lucerna verde este dotat cu enzime, care sunt esențiale pentru funcționarea normală corporale. Un alt component lucerna verde mare este clorofila care are un număr de proprietăți de sănătate creșterea.

Puternic, deoarece acestea pot fi, aceste substanțe sunt foarte fragile. Acest lucru înseamnă lucerna verde necesită un tip special de storcator pentru a fi procesate.

Vezi tu, atunci când utilizați un blender de bucatarie standard pentru a face suc de lucerna verde, rotația viteza mare a lamelor și căldura care urmează, datorită frecării, oxidează substanțele mai sus menționate, reducând astfel impactul mare de sanatate ar putea avea asupra corpului tau. În plus, blendere sunt de multe ori foarte zgomotoase, iar din lucerna verde are un continut ridicat de fibre au tendința de a bloca în mod frecvent și poate avea o durată de viață foarte scurtă.

Deci, care sunt caracteristicile unui mare storcator lucerna verde?

Un storcător de fructe bun ar trebui să folosească un melc pentru a procesa lucerna verde. Acestea sunt, de asemenea, numite masticating juicers. Un sistem de melc este mult mai eficace și mai eficientă decât un sistem standard de tip blade, deoarece un melc nu se rotește la viteze mari. De fapt, se invarte in jurul orei 90 RPM, care este de peste zece ori mai mică decât viteza de blender gospodărie, ceea ce înseamnă că nu există nici un nivel de căldură și de zgomot sunt substantial mai mici. Mai puțin de frecare și căldură înseamnă mai puțin de oxidare și o durată de viață mai lungă. Masticating storcator lucerna verde nu se blochează, iar acestea sunt foarte ușor de curățat.

Există o mare varietate de juicers lucerna verde calitate acolo, în funcție de nevoile tale. Există storcătoare electrice și manuale. Pentru ușurință în utilizare, alege unul electric și dacă procesa o mulțime de lucerna verde de zi cu zi. Dacă aveți un buget limitat aș sugera merge pentru un manual, deoarece acestea sunt ieftine și ușor de utilizat. Asigurați-vă că acestea sunt din material de calitate, cum ar fi din oțel inoxidabil. Cu o îngrijire adecvată, acestea ar putea dura o viață întreagă.

Fie electric sau manual, ar trebui să opteze pentru un storcator masticating lucerna verde pentru a obține cele mai multe beneficii de suc de lucerna verde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *