Nutriție și sănătate sunt subiecte populare in aceste zile. După ce am ajuns la varsta de mijloc, am realizat că sănătatea mea nu este nimic de a lua de la sine. Am început să caut în modul de nutritie mai bine ar putea beneficia me.Since început cercetarea mea în sănătate și nutriție, am început completarea dieta mea cu alimente întreg produs nutritiv. Este ușor de înghițit și de digerat de catre organism. Am observat o crestere a energiei, dorm mai bine, și să aibă o mai mare claritate mentala.

Una dintre cele mai importante lecții am învățat, este că solul nostru este de a deveni epuizat, și alimentele noastre întregi nu respectă neapărat cerințele noastre nutritive de zi cu zi. Alimente integrale sunt substanțe comestibile, care sunt cât mai aproape de starea lor naturală în care este posibil, sunt nemodificate în nici un fel, și nu conțin aditivi de orice fel. Ele sunt neprelucrate și nerafinat, în scopul de a menține aroma lor natural și nutrition.Even dacă vrei să mănânci alimente integrale organice în mod constant, există încă unele dezavantaje și acestea includ; ei au un termen de valabilitate scurt, găsirea lor poate fi dificil, ele pot fi foarte scumpe, si trebuie sa mananci cantitati mari de alimente pentru a satisface nevoile nutritionale ale organismului dumneavoastră. Prin urmare, aceasta nu este o soluție completă. Acesta este un motiv major de ce suplimente alimentare au devenit populare.

In opinia mea personala, suplimentarea este de o importanță vitală și există mai multe puncte-cheie să ia în considerare:

1 Creșterea de obezitate din copilarie a adus o atenție la cât de multe alimente procesate copiii noștri sunt consumatoare. Cele trei mese sanatoase pe zi pare a fi de la o epocă trecută înlocuit cu fast-food sau o masă înghețat.

2 Baby Boomers devin tot mai interesati de imbunatatirea sanatatii lor. Ele sunt observe efectele pe care îmbătrânirea are pe corp și doresc să mențină lor de sanatate ca acestea cresc mai mari și de a trăi mai mult.

Am fost uimit la unele dintre lucrurile pe care le-am găsit în timp ce de învățare mai multe despre nutriție și suplimente alimentare. De exemplu:

Aloe Vera: utilizări comune pentru această plantă se numără un gel de prim ajutor pentru taieturi minore și vânătăi. Acesta este, de asemenea, utilizat pe scară largă în produsele cosmetice și de îngrijire a pielii. În prezent, cercetările arată că aloe vera contine multe substante nutritive care pot fi utile pentru sprijinirea digestie. Aceasta poate ajuta, de asemenea, construirea sistemul nostru imunitar.

De calciu: Am învățat că de calciu împreună cu magneziu și vitamina D sunt esențiale pentru oase puternice și combinația este critica pentru absorbția corectă. Calciul este, de asemenea, necesar pentru gingii sanatoase, sustine inima, și echilibrează nivelul pH-ului organismului. Cercetările recente au indicat că de calciu pot, de asemenea, ajuta la pierderea in greutate.

Cărbune activat: Charcoal are o capacitate uimitoare de a absorbi de multe ori propria greutate în metale grele și gaze. Această substanță este utilizat pe scară largă în spitale, ca antidot universal pentru tratarea otravuri ingerate și supradoze. Acesta funcționează prin absorbția substanțelor toxice în tractul gastro-intestinal. Această substanță este, de asemenea, cunoscut sub numele de cărbune activ.

Melatonina: Organismul produce melatonină în mod natural. Din moment ce mulți dintre noi suferă de nopți agitate, ar putea fi benefic pentru a suplimenta producția proprie a organismului, cu melatonina pentru a restabili un model de dormit.

Fitonutrienti: După ce a fost crezut că grăsimi, proteine, glucide, vitamine și minerale au fost toate substantele nutritive necesare pentru creșterea și sănătatea. Acum, de cercetare indică faptul că fitonutrienți, se gasesc in fructe si legume sunt, de asemenea, necesară pentru o sănătate bună. Acestea sunt de asemenea disponibile ca suplimente.

Suplimentele au devenit o parte importantă din hrana mea. Există multe branduri si tipuri de suplimente disponibile diferite. Am recomanda pe cineva interesat de sănătate și nutriție a face propriile lor de cercetare, vorbesc de ingrijire a sanatatii lor profesionale și pentru a găsi ceea ce funcționează pentru tine și familiile voastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *