Ai văzut vreodată un tip care a fost atât de îndrăgostit de mașina lui? Și nu vorbesc despre dragoste, dar total îndrăgostit nebunește și obsedat de mare bucata de mașini. El e acolo spălare în fiecare zi pentru a vă asigura că arată bine și prezentabil la exterior. Nu numai că, dar el face sigur că interiorul este curat; el pune doar gaz premium în mașina lui și creme de la creme de ulei. El face-vă că uleiul este schimbat la fiecare 3000 mile și el ia mândrie și bucurie în lucrarea sa “Riding Beauty.” Ați putea fi, de gândire ceea ce este un fanatic auto-a face cu tine de curățare ficatul? Dacă te gândești la asta, curățare ficatul este ca schimbarea filtrului de ulei in masina. Filtrul de ulei se în toate particulele rele și asigurați-vă că nu se ajunge la motor. Ficatul îndeplinește aceeași funcție de filtrarea toxinelor daunatoare vă sunt expuși pe o bază de zi cu zi.
Ficatul este unul dintre cele mai mari și mai importante organe din corpul dumneavoastră. Cu o greutate de o medie de 3 lire sterline, ficatul realizează peste 500 de funcții esențiale pentru a vă asigura organismul dumneavoastră funcționează în mod corespunzător.
Ficatul este un agent de detoxifiere naturale; are celule speciale cunoscut ca celulele Kuppfer, care sunt capabili să distrugă 99% din bacterii dăunătoare. Aceste celule, printre altele, ajuta ficatul scăpa corpul de toxine în mod natural.
Dacă suferiți de insomnie, constipatie, alergii, depresie, astm bronsic si o varietate de alte simptome fizice, este posibil să aveți un ficat nesănătoase.
Ficatul lucrează din greu pentru a se asigura toxinele daunatoare stea departe de corpul tau, cu toate acestea, atunci cand mananci gras, amidon, și alimente nesănătoase, în plus față de consumul de droguri și alcool, ficatul trebuie să lucreze din greu pentru a filtra toxinele.
Iar atunci când ficatul este suprasolicitat nu poate efectua la maxim, astfel încât toxinele sunt eliberate in sange cauzand diverse simptome cum ar fi oboseala, dezechilibre hormonale, un sistem imunitar slabit, si alergii pentru a numi doar câteva.
Din fericire, exista pasi simpli pe care le puteți lua pentru a vă asigura că ficatul este întotdeauna performante la cele mai bune. De aceea, cei mai mulți medici și experți în sănătate ficat recomandăm să curețe ficatul în mod regulat. La fel ca fanatic mașină schimbă uleiul lui la fiecare câteva mii de kilometri pentru a menține motorul pornit fără probleme, va trebui să facă același lucru cu ficatul.
Aici sunt 4 moduri simple de a detoxifiere ficat dvs. incepand de astazi:
 Mananca o dieta bogata in fibre – Nu este un secret faptul că de fibre joaca un rol esential in mentinerea unei greutati sanatoase, cu toate acestea, fibre de asemenea, joacă un rol important în menținerea unui ficat sanatos. Ficatul ajută cu producția de bilă. Fibra se leaga de bila in intestine mari. Bilă poartă toxinele solubile in grasimi depozitate departe de ficat, astfel încât acestea pot fi eliminate in timpul miscarii intestinului. Verdeturi, cum ar fi varza, spanac, broccoli și sunt încărcate cu fibre. Nu uita de dvs. suculent plin de fructe de fibre, de asemenea. Cu toate acestea, asigurați-vă că fructele și legumele sunt atât ecologice pentru rezultate mai bune.
 Postul – La fel ca intestine nevoie de o pauză, la fel ficatul. Ficatul este întotdeauna la locul de muncă, eliminarea toxinelor, precum și prelucrarea carbohidrati, grasimi si proteine ​​te digera. Uneori, cel mai bine este de a oferi ficatul o pauză și du-te pe un rapid suc. Atunci când nu mâncați timp de câteva zile corpul începe, de fapt, procesul de eliminare a toxinelor și elimină în mod natural și fără efort de-a lungul corpului. Mergând pe o rapid, de asemenea, ajuta la restabilirea echilibrului la ficat și alte organe interne.
 Face o culoare de ficat / vezica biliară – Când ai făcut ultima schimbare a uleiului masina? Ce zici de schimb de ulei pe corpul tau? E timpul. Este ușor și rapid ..
 Plante naturale – Este întotdeauna cel mai bine pentru a alege o alternativa naturala de curățare. Plante medicinale au fost în jurul valorii din cele mai vechi timpuri, și mai multe formule de curățare hepatice au o mare varietate de plante eficiente, care ajuta ajuta procesul de detoxifiere a ficatului. Există multe hepatice produse de curățare de pe piață; este înțelept de a alege produse care au plante de curățare naturale. Sau puteți achiziționa plantele separat de la magazinul local de vitamina / sănătate. Unele dintre plantele care acționează rapid care detoxifiere ficat dvs. includ, dar nu sunt limitate la:
 Lapte Thistle – Aceasta planta puternic este cunoscut pentru a fi umplut cu antioxidanti care protejeaza ficatul de daune. Acesti antioxidanti acționează prin blocarea toxine pentru a obține absorbită de ficat.
 Păpădie Root-Acest mic acționează rădăcină ca un diuretic natural, în plus față de purificarea sângelui și ficatului.
 Anghinare Extract – Acest lucru ajută la creșterea fluxului biliar a ficatului
Există o varietate de moduri în care puteți detoxifiere ficat dumneavoastră. Cu toate acestea, detoxing ficatul este un proces continuu, care ar trebui să fie practicat în mod regulat, pentru tot restul vietii tale.
Ai doar un singur ficat, asa ca este important pentru a afla modul în care funcționează ficatul și ce măsuri trebuie să luați pentru a vă asigura că se execută la nivelul cel mai optim. Dacă veți continua să mănânce alimente organice, care sunt ambalate cu fibre și de a face partea ta pentru a păstra mediul curat, esti cu un pas înainte, și ficatul dvs. va multumesc.
Amintiți-vă pentru a schimba uleiul in aceasta primavara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *